Στη συνάντηση για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΚΑΕ τη Δευτέρα στην Τούμπα, συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΑΣ, ήτοι οι αντιπρόεδροι, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης, και τα μέλη του ΔΣ, κ.κ Γαλατσόπουλος και Μπεκιάρης, σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ, με τους κ.κ. Καρακούση, Καραμπέρη και Κατσιώρα, ο τιμ μάνατζερ, Τέλη Ζουρνατσίδη, καθώς και φίλοι του τμήματος, όπως οι κ.κ. Αμοιρίδης, Λυσσαρίδης, Βλαδίκας, Δακουράς και Κωνσταντινίδης.

Μέσα από τη συζήτηση, διαπιστώθηκε η διάθεση όλων να βοηθήσουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να επανέλθει στην κανονικότητα και η διάθεση αυτή μεταφράζεται τόσο σε υλική βοήθεια, όπως αυτή που προσέφεραν οι κ.κ. Αμοιρίδης, Γαλατσόπουλος και Ησαϊάδης, όσο και τεχνοκρατική.

Έτσι, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται άμεσα τα εξής:

Α) Η πρόσληψη προπονητή για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Β) Η άμεση διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Γ) Η εκ νέου στελέχωση και επάνδρωση του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θεωρείται άμεσος και καταλυτικός παράγοντας στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ συζητήθηκε παράλληλα η διάθεση των παρισταμένων να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα. Αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες με άλλα μέλη της "οικογένειας" του ΠΑΟΚ.

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.