NBA

Ιδιοκτήτης Τίμπεργουλβς για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού: «Είναι ντροπή!»

Τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από έναν αστυνομικό στη Μινεάπολις, καταδίκασε ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς, Γκλεν Τέιλορ.

Ντροπή ένιωσε ο Γκλεν Τέιλορ με τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από έναν αστυνομικό στη Μινεάπολις, των ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης των Τίμπεργουλβς, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, τόνισε πως επρόκειτο για ένα τραγικό γεγονός και πως θα πρέπει να αλλάξει η αντιμετώπιση της κοινότητας από τις δυνάμεις ασφαλείας.

«Το μόνο που μπορώ να πω, όταν έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά, είναι απλά ντροπή! Πρώτα απ’ όλα, όταν χάνεται μία ζωή, αυτό από μόνο του είναι ένα τραγικό γεγονός. Συμπονώ την οικογένεια, τους φίλους του και όλοι όσοι γνώριζαν τον άνθρωπο. Αλλά και όλους εμάς που δεν τον γνωρίζαμε, παραμένει ένα τραγικό και εντελώς ατυχές περιστατικό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των «λύκων» στο «Yahoo Sports» και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μας απασχολούν μόνο οι δυνάμεις ασφαλείας. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Εκείνοι βρίσκονται σε θέση ισχύος. Αλλά γενικά, θα πρέπει αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε όλη την κοινότητα, τις ανάγκες της, τις ανησυχίες της και την κουλτούρα. Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x