Ευρώπη

Εύκολα με την Κέρμεντ ο Ηρακλής

Με το... δεξί ο Ηρακλής στο FIBA Europe Cup. Επικράτησε 94-76 της Κέρμεντ στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ηρακλής συνδύασε με νίκη την έναρξη των υποχρεώσεών του στο FIBA Europe Cup. Ο «Γηραιός» επικράτησε 94-76 της Κέρμεντ για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών της διοργάνωσης στη «φούσκα» στο Ντεν Μπος.

Η ελληνική ομάδα είχε κορυφαίο τον Χάνλαν με 23 πόντους, ενώ σε καλή ημέρα ήταν και ο Σαγκς με 15.

Η ελληνική ομάδα ούσα πιο ποιοτική από την ουγγρική απλώς χρειάστηκε να το επιβεβαιώσει στο παρκέ. Είχε καλά ποσοστά στο τρίποντο, με 9/19 και στα δίποντα 23/29 και 22 ασίστ, στοιχεία που κάλυψαν το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα ριμπάουντ αλλά και τα 16 λάθη.

Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europe Cup από τη διαδικασία των ομίλων που παίρνουν εισιτήριο οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Στην επόμενη, δεύτερη, αγωνιστική ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Ρέτζιο Εμίλια, η οποία πήρε νίκη –και αυτή- στην πρώτη αγωνιστική. Αντίπαλός της ήταν η Μονς Ενότ με το τελικό σκορ να είναι 70-69.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 50-42, 72-60, 94-76.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x