Ευρώπη

«Ισοπέδωσε» την Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας του Τόμιτς και επιστρέφει Ευρωλίγκα

Εντυπωσιακός ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς σάρωσε την Μπούντουτσνοστ 97-54 στο Βελιγράδι στον επεισοδιακό πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας και θα επιστρέψει Ευρωλίγκα.

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του απόντα Στράτου Περπέρογλου πήρε «παραμάζωμα» την Μπουντούτσνοστ 97-54 στο Βελιγράδι στον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας και έφτασε στο 3-2 τη σειρά, κατακτώντας ξανά τον τίτλο, οπότε θα αγωνιστεί πάλι στην επόμενη Ευρωλίγκα.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει για ένα 45λεπτο, αφού οπαδοί των γηπεδούχων προπηλάκισαν και πέταξαν αντικείμενα στους παίκτες των Μαυροβούνιων, που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και να κλειδωθούν στα αποδυτήρια και να βγουν μετά από διαβουλεύσεις, ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Όμως, όλα αυτά φαίνεται πως επηρέασαν τους περυσινούς πρωταθλητές και οι Σέρβοι έφτασαν στο 29-18 στην πρώτη περίοδο και στη δεύτερη στο 47-21 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, κάνοντας ότι ήθελαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στο τελικό +43.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Ρίβερς με 21 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση των Νταβίντοβατς με 11 και Σίμανιτς, Φαγέ και Ογιο με 10 πόντος. Κανένας παίκτης της Μπουντούτσνοστ δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x