Ευρώπη

Ιτούδης: «Εξαιρετική μεταγραφή ο Σενγκέλια, ήθελε πολύ να έρθει»

Ο Δημήτρης Ιτούδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα έχει στα χέρια του ένα υπερ-όπλο, όπως τον Τόκο Σενγκέλια, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ στην ΤΣΣΚΑ.

«Θεωρώ πως κάναμε μια εξαιρετική μεταγραφή, γι’ αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, και του ιδιοκτήτες μας. Επίσης συγχαίρω τον Τόκο, γιατί έδειξε τεράστια επιθυμία να έρθει στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν στο ραντάρ μας εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους είχαμε τη δυνατότητα να κάμνουμε την κίνηση. Ελπίζω μαζί με τους άλλους παίκτες να μας βοηθήσει να παραμείνουμε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά στο γήπεδο, πολύ ανταγωνιστικός και βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία. Τον καλωσορίζω στην ομάδα και του εύχομαι η επιθυμία και η ποιότητά του να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας. Οι φίλαθλοί μας είναι χαρούμενοι για την μεταγραφή του και θεωρώ πως βλέπουν την αποφασιστικότητα του κλαμπ να δημιουργήσουν μια ομάδα-νικήτρια. Πιστεύω πως θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και να έρχονται όλο και περισσότεροι, εφόσον το επιτρέψουν και οι συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x