Ελλάδα

Και ο Χατζηβρέττας στο πλευρό του Λιόλιου

Ένα ακόμη μέλος της χρυσής Εθνικής του 2005 στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο για τις εκλογές της ΕΟΚ.

Μετά τους Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε μια ακόμη δυνατή «μεταγραφή». Τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα θα στηρίξει στις εκλογές της ΕΟΚ ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο 43χρονος παλαίμαχος γκαρντ υπήρξε μέλος της χρυσής Εθνικής του 2005, ενώ έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Άρη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει την ακαδημία «10», που έχει σημαντικό έργο στις υποδομές του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού του Βαγγέλη Λιόλιου:

Ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη καριέρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, συντάσσεται με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηβρέττα, συμπαίκτης των Ντικούδη και Τσαρτσαρή στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας την περασμένη δεκαετία, με πληθώρα προσωπικών και ομαδικών διακρίσεων στην σπουδαία πορεία του.

Ο εμπνευστής της 10Academy στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, δήλωσε τα παρακάτω στη σελίδα της ομάδας:

«Για τις εκλογές στην ομοσπονδία του αθλήματος που αγαπώ και υπηρετώ από μικρό παιδί, στηρίζω τον κύριο Βαγγέλη Λιόλιο, έναν άνθρωπο που γνώρισα ως αντίπαλο στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων. Τώρα έχω την ευκαιρία να τον έχω συμπαίκτη, και αρχηγό, σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης, οργάνωσης και εξέλιξης του ελληνικού μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x