Με το... κεφάλι ψηλά, ένα μεγάλο «διπλό» και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την σημερινή του αντίπαλο επιστρέφει από την Ιταλία ο Προμηθέας.

Οι Πατρινοί νίκησαν 70-52 τη Βενέτσια καλύπτοντας τη διαφορά των δύο πόντων με την οποία είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι και έτσι έκαναν ένα βήμα – ελπίδας για την πρόκριση.

Κορυφαίος της ελληνικής ομάδας ήταν ο Μαυροκεφαλίδης ο οποίος πέτυχε 28 πόντους και «κατέβασε» 13 ριμπάουντ, ενώ σημαντική βοήθεια ήταν και αυτή του Χολ με 16 πόντους και του Κασελάκη (15π. 8ρ¬).

Μετά από ένα μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας, βάσισε πάρα πολλά στην άμυνά του καταφέρνοντας να οδηγεί την αντίπαλο του σε λάθη, κακές επιθετικές επιλογές. Την ίδια στιγμή στην επίθεση έβρισκε τρόπους να σκοράρει με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη διαφορά και να την φτάνει ακόμη και στους 15 πόντους (35-20) λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Η Βενέτσια προσπάθησε να αντιδράσει. Βελτιώθηκε επιθετικά αλλά ο Χολ με ένα επιθετικό κρεσέντο 9 πόντων στη σειρά κράτησε όρθιο τον Προμηθέα και ανέβασε τη διαφορά στους 20. Η ιταλική ομάδα δεν παράτησε τα όπλα και άρχισε να μειώνει αλλά τελικά ο Μαυροκεφαλίδης να κρατάει τον Προμηθέα όρθιο και να του δίνει τη νίκη.ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube