Ελλάδα

Και τώρα… ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Κεστούτις Κεμζούρα, ο Ολυμπιακός προχωρά σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του.

Το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό… έληξε μετά την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ να μονιμοποιήσει τον Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει ήδη ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας και είναι δεδομένο πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αρχικά δύο προσθήκες και πιθανότατα ταυτόχρονα θα υπάρξουν ισάριθμες αποχωρήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ και σέντερ. Συγκεκριμένα, αναζητείται ένας παίκτης με ικανότητα στην οργάνωση και δημιουργία του παιχνιδιού, καθώς και ένας αθλητικός ψηλός που θα είναι καλός στο πικ εν ρολ. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διαθέσει υπέρογκα ποσά για τις δύο αυτές προσθήκες, ενώ το έργο του δυσχεραίνουν και οι αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσει για τους παίκτες που θα φύγουν.

Επικρατέστεροι προς αποχώρηση παίκτες είναι οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Γουίλ Τσέρι από την περιφέρεια, καθώς και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ από τους ψηλούς. Αντίθετα, παρότι έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα δεν φαίνεται να κινδυνεύει επί της παρούσης ο Ίθαν Χαπ που έχει μικρό συμβόλαιο και υπάρχει η ελπίδα πως μπορεί να εξελιχθεί.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά, στην οποία υπάρχουν αρκετές επιλογές μετά και τα τελευταία κοψίματα από το ΝΒΑ. Ταυτόχρονα, από χθες άρχισε η προετοιμασία για το δύσκολο ματς με την Μπασκόνια στην Βιτόρια την προσεχή Παρασκευή, πριν την διαβολοβδομάδα που περιλαμβάνει αγώνες με ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (30/10) και Μακάμπι στο ΣΕΦ (1/11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x