Ελλάδα

Καλύβας: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες η πρόκριση»

Ο Στέργιος Καλύβας ήταν απογοητευμένος για τον τρόπο που ο Ηρακλής έχασε την πρόκριση από τον ΠΑΟΚ (61-63).

Εμφανώς στενοχωρημένος ήταν μετά τον αποκλεισμό του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ (61-63) στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Στέργιος Καλύβας.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε συνέχεια υπό πίεση. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε μια δυσλειτουργία στην επίθεση αυτό δεν έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μικρύνουμε το ροτέισον. Κολλήσαμε από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Προσπαθήσαμε με ένα χαμηλό σχήμα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Κοιτώντας όμως συνολικά την ομάδα δεν πετυχαίνουμε πολλούς πόντους και εκεί μας χτυπάνε οι αντίπαλοι. Μπήκαν κάποια σουτ από τον αντίπαλο και ήταν θέμα ψυχολογίας. Είναι αυτό που λέω, ότι ήμασταν ψυχολογικά πιεσμένοι επειδή παίζουμε συνέχεια εκτός», ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή.

Όσο για τη συνέχεια; «Ήταν ένας αποκλεισμός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βρεθήκαμε πίσω με 12 πόντους και τα παιδιά μπόρεσαν να επιστρέψουν, μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε. Αλλά η ευθύνη είναι δική μου», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x