Ευρώπη

Καλύβας: «Νικήσαμε μια ποιοτική ομάδα, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ηρακλή νίκησαν μια ποιοτική ομάδα στάθηκε ο Στέργιος Καλύβας μετά τη λήξη της αναμέτρησης του «Γηραιού» με τη Ρέτζιο Εμίλια στην Ολλανδία.

Ο Στέργιος Καλύβας τόνισε πως η νίκη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες του, ζήτησε βελτίωση στα επόμενα ματς, θεωρεί σημαντικές τις ευρωπαϊκές νίκες και πρέπει να προσέχουν, γιατί υπάρχουν συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήταν συνεχόμενο, το δεύτερο ήταν ακόμη πιο δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Μπράβο στους παίκτες, όποιος μπήκε έδωσε τα πάντα. Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και στα επόμενα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό να φέρνουμε νίκες και, μάλιστα, ευρωπαϊκές για το σύλλογο και είναι καλό που τις πετυχαίνουμε μέσα σε μια δύσκολη διαδικασία, με νέους παίκτες, με ταξίδια, με τραυματισμούς και με συνεχή παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι, αυτό είναι το στοίχημα για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x