Ελλάδα

Καμπερίδης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η ομάδα είναι ανέτοιμη»

Σαφώς ανέτοιμος παρουσιάστηκε ο Άρης στην ήττα-αποκλεισμό από τον Ιωνικό Νικαίας, στο Κύπελλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης.

Στη βιασύνη των παικτών του Άρη απέδωσε ο Σάββας Καμπερίδης την ήττα-αποκλεισμό από τον Ιωνικό Νικαίας στο Κύπελλο.

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν κοντά σε αυτό που περιμέναμε, με βάση τα δεδομένα της περιόδου. Το γεγονός ότι χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε σε δυο-τρεις στιγμές λάθος επικοινωνία, έκλεισε το ημίχρονο, με τον Ιωνικό έναν πόντο πάνω στο σκορ.

Από την τρίτη περίοδο και μετά, όμως, ήμασταν βιαστικοί. Συνεχίσαμε να χάνουμε τα ριμπάουντ σε φάσεις, στις οποίες προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στην άμυνα και σίγουρα η ικανότητα του Σμιθ στο ένας εναντίον ενός του έδωσε προσωπικά καλάθια κι έδωσε ένα αβαντάζ στον Ιωνικό, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να κυνηγάμε στο σκορ, δυστυχώς, χωρίς καθαρό μυαλό και γι’ αυτό χάσαμε δίκαια
», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Για να καταλήξει ο κόουτς των «κίτρινων: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Προφανώς με δύο φιλικά παιχνίδια μόνο η ομάδα είναι ανέτοιμη, δεν πρέπει, όμως, να είναι δικαιολογία αυτό γιατί και ο Ιωνικός είχε παίξει μόνο δύο φιλικούς αγώνες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x