Πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι για τον Πανιώνιο αυτό με τον Προμηθέα, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πάει στην Πάτρα απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καμπερίδης.

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Καμπερίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ο Πανιώνιος με την όγδοη νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Basket League και αντίπαλο την ΑΕΚ, απομακρύνθηκε σταθερά από κάθε κίνδυνο για την παραμονή του και απαλλάχτηκε από το άγχος των αποτελεσμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρο νίκης, παίζοντας χωρίς την πίεση του “πρέπει”.

Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στην προτελευταία αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα, στην Πάτρα. Πρόκειται για ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος έχει στόχο την συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος και οι παίκτες του έχουν αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από την πρώτη εκπροσώπηση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θέλουμε να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό επίλογο και να δείξουμε ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει την προσπάθεια μας, πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Πανιωνίου.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφορετικά προβλήματα απουσιών από κάποιους συμπαίκτες μας, αλλά όταν θα αρχίσει το παιχνίδι, σημασία έχει η απόδοση των παρόντων
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube