Ελλάδα

Καμπερίδης στο sport-fm.gr: «Όνειρό μου να αγωνιστώ με ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα»

Για τους εν γένει στόχους του μίλησε στο sport-fm.gr ο 19χρονος σουτέρ του Πανιωνίου Su Casa, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην Α2.

Δεν βάζει ταβάνι στα όνειρά του ο Γιώργος Καμπερίδης.

Μεγάλος στόχος του 19χρονου σουτέρ -όπως δήλωσε στο sport-fm.gr κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης της καινούργιας φανέλας και του νέου χορηγού του Πανιωνίου Su Casa- είναι να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Κι αν αυτό συμβεί με τη φανέλα μίας ελληνικής ομάδας, ακόμα το καλύτερο.

Ταυτόχρονα αποτελώντας ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, αναφέρθηκε και στις σκέψεις των νεαρών παικτών τόσο για τη συμμετοχή της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην Α2, όσο και για τη δυνατότητα εκπροσώπησης της Εθνικής Ανδρών πέρα από τη διαδικασία των «παραθύρων».

Αναλυτικά ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-τους στόχους τόσο του ίδιου, όσο και του Πανιωνίου: «Ο στόχος είναι η παραμονή. Σίγουρα θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, έτσι ώστε να είμαστε ήρεμοι αλλά και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά στη βαθμολογία. Προσωπικά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ, δίνοντας το 100% μου».

-τα μακροπρόθεσμα όνειρά του: «Ο μεγαλύτερός μου στόχος είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το όνειρό μου. Ελπίζω να τα καταφέρω. Αν αυτό γινόταν και με μία ελληνική ομάδα ακόμα καλύτερα».

-το αν συζητιούνται στα αποδυτήρια μεταξύ των νεαρών παικτών τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό μπάσκετ, όπως η συμμετοχή της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην Α2: «Δεν το συζητάμε είναι η αλήθεια. Πάντως πιστεύω ότι κάθε κακό γίνεται για καλό».

-το αν οι μικροί σε ηλικία μπασκετμπολίστες, όπως ο ίδιος, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην Εθνική Ανδρών, πέρα από τη διαδικασία των «παραθύρων»: «Θεωρώ ότι αν κάνω μία πολύ καλή χρονιά, θα με δουν, θα με πάρουν, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει θέση για πιο μετά. Όμως στα "παράθυρα" μπορώ να πάω. Πόσο μάλλον, όταν η ομάδα δεν έχει σουτέρ. Είναι μία ευκαιρία για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x