NBA

Κάρι: «Έκλαψα όταν έμαθα για τον τραυματισμό του Κλέι»

Ο Στεφ Κάρι «λύγισε» στο άκουσμα του νέου τραυματισμού του συμπαίκτη του.

Συγκλονισμένος από το νέο σοβαρό τραυματισμό του Κλέι Τόμπσον είναι ο Στεφ Κάρι. Ο σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ των Γουόριορς, που ήδη απουσιάζει από τα παρκέ εδώ και 17 μήνες, υπέστη ρήξη αχιλλείου και χάνει όλη τη σεζόν.

«Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, κάποιους που δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και του συμβαίνει αυτό. Πρέπει να έχεις μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κλέι έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί», τόνισε στο Undefeated ο Κάρι για τον συνοδοιπόρο του από το 2011 και πρόσθεσε:

«Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του. Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. Δυόμισι χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε. Θα είναι δύσκολο αρχικά. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x