NBA

Κάρι: «Θα κάνω και δεύτερη επέμβαση, επιστρέφω την άνοιξη»

Τη σοβαρότητα του τραυματισμού του παραδέχθηκε ο σταρ των Γουόριορς, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπολογίζει την επιστροφή του στις αρχές της άνοιξης.

Στις αρχές της άνοιξης υπολογίζει την επιστροφή του στα παρκέ ο Στεφ Κάρι, όπως αποκάλυψε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε.

Μπορεί το διάστημα απουσίας του να υπολογιζόταν αρχικά στους 3 μήνες, αλλά όπως φαίνεται ο τραυματισμός στο αριστερό του χέρι είναι σοβαρότερος κι έτσι θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση, που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί πριν τις αρχές της άνοιξης.

Ωστόσο ο 31χρονος δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως τουλάχιστον δεν θα χάσει όλη τη σεζόν: «Σίγουρα περιμένω να παίξω. Δεν ξέρω πότε. Μάλλον στις αρχές της άνοιξης. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Δεν έχω ξανασπάσει κάτι και δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω τραυματισμό στο χέρι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι δεν έχει χαθεί η σεζόν».

Σχετικά με την δεύτερη εγχείριση στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί είπε: «Ως μέρος της αποθεραπείας πρέπει να υποβληθώ σε δεύτερη εγχείριση στις αρχές Δεκεμβρίου και να αφαιρέσω κάποια καρφιά που έβαλαν.Οπότε θα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα στην συνέχεια της αποθεραπείας, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσω πλήρη κινητικότητα γρήγορα. Θα ταξιδεύω με την ομάδα και θα προοδεύω, κάνοντας πράγματα στο παρκέ και στα βάρη, ό,τι χρειάζεται τέλος πάντων και θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα».

Στο τελευταίο μέρος της regular season, επομένως, οι Γουόριορς αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τον ηγέτη τους, κάτι που θα έχει βαρύνουσα σημασία βέβαια μόνο εάν βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση εισόδου στα play-off, κάτι που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αυτή τη στιγμή αφού οι «Πολεμιστές» έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 2 νίκες και 9 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x