Euroleague

Κασελάκης: «Μεγάλη απώλεια για εμάς ο Παπαπέτρου»

Τα θετικά στοιχεία που έδειξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης ενόψει του ματς με τη Φενέρ.

Παρελθόν αποτελεί ήδη για τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης ενόψει του ματς με τη Φενέρμπαχτσε (22/10, 21:00).

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν στο παιχνίδι με τους Καταλανούς, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης στην κάμερα της Nova:

Για τη διαφαινόμενη απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Ξέρουμε όλοι ότι για εμάς είναι απώλεια ο Ιωάννης, η παρουσία του αλλάζει το πρεστίζ της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το τι κρατά από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές στιγμές στην επίθεση, αναφορικά με την ομαδικότητά μας. Έχει περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Δείξαμε θετικά στοιχεία. Αλλά, πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη στην Ευρωλίγκα, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Ξεκινάμε από το μηδέν αύριο».

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Παρά τις αλλαγές δείχνει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είναι αρκετά έτοιμη».

Για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και την Ευρωλίγκα: «Είναι το υψηλότερο επίπεδο με τους κορυφαίους. Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν βάζω περισσότερο βάρος. Ούτε έχω και έλλειψη αυτοπεποίθησης, έχω ξαναπαίξει μπάσκετ. Ξέρω τι μου ζητάει ο προπονητής και η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x