Ελλάδα

Καστρίτης: «Να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται»

Ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί πως ο Άρης πρέπει να έχει κίνητρο στο ματς με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

Η παραμονή στην Basket League διασφαλίστηκε για τον Άρη, τα playoffs είναι ανέφικτος στόχος, ωστόσο οι «κίτρινοι» πρέπει να εμφανιστούν με κίνητρο στα δύο εναπομείναντα ματς της σεζόν, ξεκινώντας από το αυριανό με τον Ήφαιστο στη Λήμνο.

«Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας για τη φετινή σεζόν, απέναντι στην ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου. Μια ομάδα με εξαιρετική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ειδικά στην έδρα τους, έχουν παρουσιαστεί πανίσχυροι, κάνοντας κάποιες πολύ μεγάλες νίκες. Εμείς από την πλευρά μας, μπορεί φαινομενικά να αγωνιζόμαστε χωρίς στόχο στους δυο τελευταίους αγώνες μας, η πραγματικότητα, όμως είναι πως άπαντες θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», στην οποία συμμετείχαν και οι 11 παίκτες που έχουν ταξιδέψει στη Λήμνο. Εκτός μάχης είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Αγγέλου και Στράτος Βουλγαρόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x