Euroleague

Κάτας: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Παπαπέτρου»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Παπαπέτρου, αλλά και στον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού, δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αστράγαλο, ενώ μίλησε και για το πόσο μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα και στο εκτελεστικό κομμάτι, ο Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: «Προχωράμε βήμα, βήμα. Όσον αφορά στον Παπαπέτρου, ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός όμως είναι σημαντικό για εμάς, ειδικά αυτή την περίοδο που μας λείπουν παίκτες. Δεν είναι εύκολο, έχουμε πιεσμένο πρόγραμμα. Σιγά σιγά όμως βελτιωνόμαστε».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό τους με την άμυνά μας, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μπούμε πολύ επιθετικά από την αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να αποφύγουμε εύκολα καλάθια σε τέτοιες καταστάσεις. Να παίξουμε σωστά στο low post παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

Μας λείπουν κάποιοι παίκτες κλειδιά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Euroleague είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, ελπίζω τώρα να είμαστε καλύτεροι στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να σουτάρουμε καλύτερα. Να δούμε, επίσης πόσο θα βοηθήσει και σε αυτό ο Μάριο Χεζόνια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x