Ελλάδα

Κάτας: «Έτοιμος να παίξει ο Χεζόνια, παίκτης με προσωπικότητα ο Μπρέι» (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τους νέους παίκτες της ομάδας Μάριο Χεζόνια και Τι Τζέι Μπρέι, μετά τη νίκη επί του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στο ΟΑΚΑ με σκορ 94-72 και ο Όντεντ Κάτας είδε τους Τι Τζέι Μπρέι και Λευτέρη Μαντζούκα να κάνουν ντεμπούτο με το «τριφύλλι». Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Μάριο Χεζόνιο, έστω κι αν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε στην ΕΡΤ για το εκπληκτικό ντεμπούτο του Μπρέι, αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας του Χεζόνια.

Για τον Μπρέι είπε: «Ο Τι Τζέι είναι πολύ καλός παίκτης είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Μας έλειπε ένας γκαρντ. Αυτό το παιχνίδι μας επέτρεψε να σουτάρουμε από μακριά, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι. Άλλες φορές θα βοηθήσει πολύ στην κυκλοφορία. Θέλουμε να παίξει όσο περισσότερο μπορεί . Είχαμε έναν τραυματισμό του Παπαπέτρου που ελπίζουμε να μην είναι σημαντικός. Παίξαμε καλό μπάσκετ».

Για τον Χεζόνια: «Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν στην Μπαρτσελόνα. Είναι επιλογή να παίξει με Μπαρτσελόνα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παίκτης που μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά του. Ανυπομονώ να τον δω τις επόμενες μέρες. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Νέντοβιτς, ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Παπαπέτρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x