Ελλάδα

Κάτας: «Να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τη σειρά με την ΑΕΚ»

Με σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίσει τη σειρά ημιτελικών με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Όντεντ Κάτας.

Στον σεβασμό που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στην ΑΕΚ στη σειρά των ημιτελικών των Playoffs της Stoiximan Basket League (στις 19/5 το πρώτο παιχνίδι) στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Όντεντ Κάτας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να παίζει με τον σωστό τρόπο και να έχει ως πρώτο της μέλημα την άμυνα.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

«Από τη στιγμή που ο κορωνοϊός έφτασε στη ζωή μας, τα πάντα άλλαξαν και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως φτάσαμε ως εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους και υγεία πάνω από όλα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα καλάθια σε όλα τα ματς και να δούμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Συχνά οι παίκτες σε μεγάλα ματς επιζητούν κάτι φαντασμαγορικό, αλλά χρειάζεται να κάνουν αυτό που πρέπει, με σταθερότητα. Έχουμε ξεκάθαρο τρόπο για να παίζουμε το παιχνίδι. Αυτό μας αρέσει, θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και οι παίκτες καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν σε άμυνα κι επίθεση. Όμως πρέπει να το κάνουμε συνέχεια, από το πρώτο παιχνίδι. Ειδικά η άμυνα είναι το πρώτο μας μέλημα.

Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να μας αρέσει και να παίζουμε με τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει ως παίκτες ή προπονητές να αγαπάς την πίεση. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθείς να ελέγξεις τα στοιχεία που μπορείς περισσότερο. Η ΑΕΚ έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία. Θα σε τιμωρήσει για κάθε λάθος σου και έχει παίκτες που ξέρουν αυτά τα παιχνίδια και δεν θα τα βάλουν κάτω. Γι' αυτό θα πρέπει να μπούμε έτοιμοι για μάχη και να είμαστε επιθετικοί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή τη σειρά όπως τα παιχνίδια στην εβδομάδα του Κυπέλλου. Με πολύ σεβασμό, αλλά και με αυτοπεποίθηση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x