Euroleague

Κάτας: «Πολύ ικανοποιημένος με Χεζόνια, σε 2-3 εβδομάδες θα το... βρούμε»

Τα εύσημα στον Μάριο Χεζόνια για τη συμπεριφορά του απέδωσε ο Όντεντ Κάτας και τόνισε ότι θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να «δέσει» ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει αύριο την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague και ο Όντεντ Κάτας μίλησε τόσο για το εν λόγω ματς, όσο και το πότε θα είναι η ομάδα του έτοιμη, σύμφωνα με τα «θέλω» του.

Παράλληλα, ο Ισραηλινός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Μάριο Χεζόνια, ενώ χαρακτήρισε τους Βαυαρούς ένα δουλεμένο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάτας:
Για το «σφιχτό» πρόγραμμα: «To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω Covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το... βρούμε».

Για τη Μπάγερν Μονάχου: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί».

Για την προσαρμογή του Χεζόνια: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια. Από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x