Ελλάδα

Κάτας: «Τα πάντα είναι θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ»

Στο παράγοντα άμυνα στάθηκε ο Όντεντ Κάτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου με ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε… διπρόσωπος κόντρα στο Περιστέρι και επικράτησε 74-68 με ανατροπή, με τον Όντεντ Κάτας να στέκεται στο κομμάτι της άμυνας στην τοποθέτησή του.

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και δεχτήκαμε 23. Ρώτησα τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ», ανέφερε αρχικά μέσω της ΕΡΤ.

«Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες τον Μπρέι και τον Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα με την ποιότητα που έχουνε μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι», τόνισε ο Ισραηλινός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x