Euroleague

Κεμζούρα: «Πραγματικά κρίμα που χάσαμε»

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ήταν ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Τη μεγάλη απογοήτευσή του για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» στην τέταρτη περίοδο, αλλά και στα μεγάλα σουτ των Βαυαρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα:

«Ήταν ένα κλειστό σκληρό παιχνίδι. Είναι κρίμα που χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη της, έπαιξε εξαιρετικά στο 4ο δεκάλεπτο. Πρώτα από όλα μας σταμάτησαν με την άμυνά τους με αποτέλεσμα να μην είμαστε στην επίθεση το ίδιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν τόσο οξυδερκείς και επιθετικοί. Επίσης, έβαλαν μεγάλα τρίποντα, έτρεξαν ένα καλό σερί και στο τέλος πήραν τη νίκη. Είναι άσχημο για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, όμως, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αρχίσαμε να παλεύουμε, είχαμε ένα καλό 3ο δεκάλεπτο αμυντικά και μια καλή διαφορά. Είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x