Ευρώπη

Κέσελ: «Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό έκανα το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου»

Η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012, είναι κάτι που ακόμη… τρώει τον Μάρκο Κέσελ.

Ακόμη τον… τρώει τον Μάρκο Κέσελ η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, το 2012!

Ο Σέρβος φόργουορντ θεωρεί πως τότε έκανε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από μία διετία για τη Βαλένθια και λέγοντας πως θα έπρεπε να είχε μείνει στον Πειραιά.

Από ‘κει και πέρα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της χώρας του, ο 32χρονος ανέφερε πως πιθανότατα θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε πρόταση από ελληνική ομάδα, ωστόσο την απέρριψε, καθώς επιθυμούσε να ήταν κοντά στην οικογένειά του και το νεογέννητο παιδί του.

«Στο τέλος της περασμένης σεζόν, κάθισα με τον μάνατζέρ μου Μίσκο Ραζνάτοβιτς, για να συζητήσουμε τις επιλογές μου. Τον Σεπτέμβριο γεννήθηκε το δεύτερο παιδί μου και έπρεπε να προσαρμόσω την κατάσταση. Δεν ήθελα να πάω κάπου μόνος μου, μακριά από την οικογένειά μου. Υπήρχε μία πρόταση από την Ελλάδα, αλλά δεν ήθελα να πάω και πήρα την απόφαση να κάνω ατομικές προπονήσεις και να περιμένω. Ο καιρός περνούσε και μετά ξέσπασε ο κορωνοϊός, οπότε μπορώ να πω πως κατά 85% ολοκλήρωσα την καριέρα μου. Δεν νομίζω να αλλάξει η απόφασή μου την επόμενη σεζόν και έτσι το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσω», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Κέσελ στην «Zurnal».

Για το αν μετανιώνει για κάτι στην καριέρα του: «Γι’ αυτό που μετανιώνω για την καριέρα μου, είναι ότι από τα 25 μου και μετά πήρα κάποιες περίεργες αποφάσεις. Δηλαδή, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012, ίσως να έκανα το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου, που πήγα στη Βαλένθια. Και όταν καμία φορά σκέφτομαι την καριέρα μου, νομίζω πως αυτό ήταν το πιο λάθος βήμα. Αυτό που με… τρώει ακόμη και σήμερα, είναι πως δεν έπρεπε να είχα φύγει και έπρεπε να είχα μείνει στον Ολυμπιακό. Αλλά, ποιος ξέρει τελικά τι θα ήταν καλύτερο. Η ζωή συνεχίζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x