Όχι μόνο επανήλθε για να παραμείνει, αλλά το Περιστέρι προσπαθεί να φτάσει σε πτήσεις που θυμίζουν τα μεγαλεία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τον πιο «καυτό» 18χρονο, Ζώη Καράμπελα και τη δεδομένη συμφωνία με έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ του πρωταθλήματος, Στίβεν Γκρέι, σειρά φαίνεται να παίρνει η σούπερ αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Μπεν Μπέντιλ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που μπορεί με ευκολία να παίξει και στο «5» και ήρθε φέτος από το πουθενά, αλλά στα χέρια του Αργύρη Πεδουλάκη μετατράπηκε σε ένα από καλύτερα «τεσσάρια» του πρωταθλήματος, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης, προκειμένου να παραμείνει σίγουρα για την επόμενη σεζόν και... βλέπουμε.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα πέσουν και οι υπογραφές, σε ένα συμβόλαιο στο οποίο θα προβλέπεται και buy-out.

Αν μη τι άλλο, θα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Περιστερίου, που παρά τους «μνηστήρες» δείχνει να καταφέρνει να κρατήσει τον εξαιρετικό κορμό που δημιούργησε φέτος, ενώ πρέπει να υπενθυμιστεί ότι κανονικά θα μείνει στην ομάδα και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που ούτως ή άλλως έχει διετές συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube