Euroleague

Κοντός: «Δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει ο Καλάθης, αλλά θέλει βοήθεια»

Ο Δημήτρης Κοντός θεωρεί πως οι ενοχλήσεις στην κνήμη δεν θα στερήσουν στον Νικ Καλάθη τη συμμετοχή στο Game 3 με τη Ρεάλ.

Καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Νικ Καλάθη στον τρίτο αγώνα των playoffs του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κοντός.

«Δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς με τη Ρεάλ και έχει ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το αυριανό παιχνίδι», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πάντως πρόσθεσε πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί βοήθειες για να αποφορτιστεί από το ασφυκτικό μαρκάρισμα που είχε να αντιμετωπίσει στα δύο ματς. «Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι επιθετικό. Ακόμη και στον αγώνα της Παρασκευής κράτησε τη Ρεάλ στους 78 πόντους. Προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο επίθεσης, για να μην περνάμε όλα από τα χέρια του Καλάθη. Χρειάζεται βοήθεια και από άλλους παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι. Πρέπει να ξεκολλήσει επιθετικά για να βάλει… γκολ και να μειώσει σε 2-1. Είναι αμαρτία να αποκλειστεί με 3-0», ανέφερε.



Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x