Σε καλό δρόμο είναι η προσπάθεια απόκτησης του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Έγινε χθες μια σημαντική προσέγγιση, πρώτα με τον παίκτη και μετά με τον ατζέντη του, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Η κανονική τιμή του Νέντοβιτς είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, αλλά έχοντας χάσει πολλά ματς πέρσι έχει ρίξει το κασέ του. Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού είναι ελκυστικό για τον Νέντοβιτς, γιατί προορίζει σημαντικό ρόλο στα γκαρντ που θα έρθουν. Έχει μια ευπάθεια στους τραυματισμούς, αλλά διαθέτει πολλή ποιότητα. Η τελευταία επαφή με τον Μάλκολμ Χιλ έγινε πριν δύο εβδομάδες, από τότε δεν έγινε κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή για το ‘2’ είναι σε πρώτο πλάνο ο Νέντοβιτς», τόνισε.

Σχετικά με τον Λορέντζο Μπράουν, που αποτελεί τον βασικό του στόχο για τη θέση «1», είπε: «Κρατάω λίγο μικρότερο καλάθι, γιατί ο Μπράουν δεν βιάζεται να κλείσει στην επόμενη ομάδα του. Είναι και η Μακάμπι, έχει και λίγο το ΝΒΑ στο μυαλό του. Πάντως το θέμα του Νέντοβιτς είναι ένα κλικ πιο μπροστά».

Όσο για τη θέση «4», τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή με τον Γουίτινγκτον εδώ και μέρες. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιμένει και να αναλώνεται σε παιχνίδια με μάνατζερ. Έτσι χάνει χρόνο και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Ο Παναθηναϊκός μιλά ξεκάθαρα στους στόχους του για τον ρόλο τους και προσφέρει συγκεκριμένα ποσά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube