Ελλάδα

Κοντός: «Έχουμε χρόνια να δούμε στην Ελλάδα παίκτη σαν τον Φριντέτ»

Την εκπληκτική εμφάνιση του Τζίμερ Φριντέτ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ούνιξ και την συνολική μέχρι τώρα εικόνα των «πράσινων» σχολίασε ο Δημήτρης Κοντός.

Τις δυνατότητες που έχει ο Τζίμερ Φριντέτ τόνισε ο Δημήτρης Κοντός, μετά την τρομερή του εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στην Ούνιξ Καζάν.

«Το πακέτο που έχει ο Φριντέτ είναι κάτι που ελάχιστες φορές είχε ο Παναθηναϊκός. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα, το ότι βλέπει όλο το γήπεδο για να βγάλει πάσες και αμυντικά δεν είναι αδιάφορος. Είναι οξυδερκής, έχει την ικανότητα να διαβάζει την πάσα, οπότε κλέβει μπάλες. Είναι παίκτης που φέρνει κόσμο στο γήπεδο», ανέφερε μιλώντας στους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, ενώ για τον τρόπο παιχνιδιού του συνόλου είπε:

«Από την πρώτη προπόνηση ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι πρώτη επιλογή είναι οι επιθέσεις των 8 δευτερολέπτων. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι στα 16 έως 24, γιατί δεν είναι έτοιμο το σύνολο να το υπηρετήσει. Οι 91 πόντοι που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από το Περιστέρι ήρθαν γιατί και οι κατοχές ήταν περισσότερες».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x