NBA

Κοκόσκοφ: «Δεν θα ήμουν εδώ αν οι Σανς είχαν επιλέξει τον Ντόντσιτς στο ντραφτ»

Ο προπονητής της Φενέρ πέταξε την… καρφάρα του για τους Σανς.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είχε την ευκαιρία του ως head coach στο ΝΒΑ, αλλά οι Σανς τη σεζόν 2018/19 ήταν απογοητευτικοί (19-63 το ρεκόρ τους). Αυτό αποδίδεται από πολλούς στην απόφαση του front office να επιλεγεί στο νούμερο ένα του ντραφτ ο ΝτιΆντρε Έιτον (από το… τοπικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα) και όχι ο Λούκα Ντόντσιτς. Άποψη που φαίνεται να συμμερίζεται και ο Σέρβος τεχνικός. Ο ίδιος σίγουρα θα τον επέλεγε, αφού έχουν άριστη σχέση από τη συνεργασία τους που οδήγησε τη Σλοβενία στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2017.

«Δεν θα ήμουν εδώ, μαζί σας, σήμερα αν οι Σανς είχαν επιλέξει στο ντραφτ τον Ντόντσιτς», είπε ο Κοκόσκοφ, που είδε τους Κινγκς να επιλέγουν στο «2» τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ και το… «λαχείο» να πηγαίνει στους Μάβερικς στο «3».

«Ο Ντόντσιτς έχει τρομακτική εξέλιξη. Πέρσι ήταν απλώς ένα από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, αλλά τώρα είναι μέσα στους κορυφαίους του κόσμου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις 21 ετών και θα παίζει για ακόμη 17-18 χρόνια, όπως έχει επεκταθεί η ζωή στην καριέρα ενός αθλητή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x