Ευρώπη

Κοκόσκοφ: «Μέντοράς μου ο Ζοτς. Συμφώνησα πολύ γρήγορα με τη Φενέρ»

Πολύ γρήγορα κατέληξαν σε συμφωνία Ιγκόρ Κοκόσκοφ και Φενέρμπαχτσε, όπως δήλωσε ο 48χρονος κόουτς στον Τύπο της Σερβίας.

Κάθε άλλα παρά δύσκολη ήταν η απόφαση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να αποδεχθεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

Όπως δήλωσε ο 48χρονος κόουτς, η πρώτη προσέγγιση της τουρκικής ομάδας έγινε πριν από μερικές ημέρες, ενώ η συμφωνία ήρθε αρκετά γρήγορα.

Από ‘κει και πέρα, ο εκ των προπονητών των Κινγκς αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η Φενέρμπαχτσε επικοινώνησε με τον ατζέντη μου πριν από μερικές ημέρες, όπου τότε έγινε η πρώτη επαφή, μιλήσαμε, αναπτύξαμε τις ιδέες μας και συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα», δήλωσε αρχικά ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στο «Sport klub» και συμπλήρωσε:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας τεράστιος οργανισμός και ένας μεγάλος σύλλογος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, με υψηλούς στόχους. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική, ενώ πριν από μερικά χρόνια με είχε φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη. Είδα τον οργανισμό της Φενέρ, πως ζούσε ο Ζέλικο στην πόλη, η οποία δεν είναι άγνωστη σε μένα, ενώ γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους στον σύλλογο. Δεν ήταν ούτε περίπλοκη, ούτε και δύσκολη η απόφασή μου».

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: «Είναι φίλος μου και έχω την υποστήριξή του. Αυτή την στιγμή δουλεύω μαζί με τον Μπόγκνταν, ενώ ο Ζέλικο είναι ο μέντοράς μου στη ζωή και στην προπονητική. Και οι δύο έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ομάδα και έφυγαν με τον πιο θετικό τρόπο. Και οι δύο ήταν πολύ θετικοί στην απόφασή μου».

Τέλος, για την εθνική ομάδα της Σερβίας: «Η εθνική ομάδα είναι ευχαρίστηση και συναίσθημα και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα σε μία νύκτα. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μου. Αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν προκριματικά, μετά το προολυμπιακό… Υπάρχουν πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι της Φενέρ δεν έχουν τίποτα κατά της εθνικής ομάδας, ενώ και οι Τούρκοι παίκτες παίζουν κανονικά στη δική τους. Οπότε, τίποτα δεν έχει αλλάξει για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x