Euroleague

Κουρτινάιτις: «Ξέρουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό»

Παρά τις απουσίες της, η Χίμκι είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

Η Χίμκι γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και θα είναι έτοιμη για να τον υποδεχθεί στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Ρίμας Κουρτινάιτις.

«Αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Είχαμε τέτοια προβλήματα στα πρώτα μας παιχνίδια στη VTB League, αλλά ήδη το έχουμε συνηθίσει και τώρα ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Αναφορικά με το πνευματικό κομμάτι είναι θετικό, μετά τη νίκη μας στο Κράσνογιαρσκ απέναντι στην Ενισέι. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν καλή στο ματς και βγάλαμε ενέργεια που μας έλειπε πριν. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις, αν και δεν έχουμε φουλ ρόστερ ακόμη, οπότε όσοι είναι τώρα στην ομάδα θα πρέπει να δουλέψουν και για τους τραυματίες», ήταν τα λόγια του Λιθουανού κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x