Ευρώπη

Κουρτινάιτις: «Όπως χάσαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Τα ίδια λάθη στο τέλος, όπως και στην ήττα με τον Παναθηναϊκό, έκανε η Χίμκι απέναντι στην Αστάνα, σύμφωνα με τον Ρίμας Κουρτινάιτις.

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα (89-88) της Χίμκι από την Αστάνα ήταν ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις που παίρνουν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά των αγώνων, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τα όσα έγιναν και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

«Ήταν κακή ήττα για εμάς. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, καθώς επέστρεψαν τέσσερις παίκτες μας. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τους τρεις, αλλά ήταν εκτός για αρκετό διάστημα. Είναι δύσκολο να βρουν ρυθμό κατευθείαν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε στο τέλος. Πήραμε το προβάδισμα, κάναμε την ανατροπή, αλλά δεν καταφέραμε να το υπερασπιστούμε. Κάναμε φάουλ σε τρίποντο και μετά αποφασίσαμε να σουτάρουμε τρίποντο (σ.σ. ο Γερέμπκο) όταν ήμασταν έναν πόντο πίσω. Αυτό δεν ήταν έξυπνο. Το βασικό μας πρόβλημα αυτή τη σεζόν είναι ότι δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά και να πάρουμε την καλύτερη επιλογή για τη νίκη. Ίδια ήταν η κατάσταση και κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν στα τελευταία 7’’ δεν καταφέραμε να βρούμε ένα καλό σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x