Για το γεγονός πως έχασε το ρόλο του στον Ολυμπιακό μετά τη φυγή του Ντέιβιντ Μπλατ, αναφέρθηκε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος ανακοινώθηκε ήδη από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας:
- Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Το καλοκαίρι υπέγραψα στον Ολυμπιακό αφού με ζήτησε προσωπικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. Μου άρεσε πραγματικά η ομάδα και η δυνατότητα που μου δόθηκε να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του. Δυστυχώς, όπως ξέρουμε, όλα άλλαξαν. Με την αλλαγή προπονητή, ο ρόλος μου στο κλαμπ άλλαξε πολύ. Δεν ανταποκρινόταν πια στις προσδοκίες μου».

- Για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Είχα μια πρόταση από τη Λοκομοτίβ. Γνωρίζω καλά τον Λούκα Μπάνκι από το ιταλικό πρωτάθλημα... Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς του. Γνωρίζω τον αντιπρόεδρο της ομάδας, με τον Μάντας Καλνιέτις έχω υπάρξει συμπαίκτης στην εθνική ομάδα ενώ συνεργαστήκαμε στη Ζάλγκιρις και το Μιλάνο. Ο βασικός λόγος που ήλθα στο Κρασνοντάρ είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube