Euroleague

Ξεκαθαρίζει για το Ζενίτ-Παναθηναϊκός

Σήμερα κρίνεται η τύχη του αγώνα, που είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί.

Η αναβολή του αγώνα Ζενίτ-Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:00, είναι το επικρατέστερο σενάριο. Χθες έγινε γνωστό πως υπήρξε ένα κρούσμα σε μέλος της ομάδας των «πράσινων» και σήμερα το πρωί η Ευρωλίγκα θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Το μέλος που βρέθηκε θετικό μπήκε αυτομάτως σε καραντίνα, ενώ υπό περιορισμό είναι και όλη η υπόλοιπη ομάδα, παρότι όλα τα άλλα μέλη ήταν αρνητικά. Η ομάδα υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται, αλλά υπάρχει ανησυχία καθώς έχει παρατηρηθεί πως αρκετές φορές τα κρούσματα εκδηλώνονται μέρες μετά την έκθεση στον κορωνοϊό.

Ήδη η ΚΑΕ ακύρωσε την πτήση τσάρτερ που είχε ναυλώσει για τις 6:30 το πρωί για να πάει στην Κωνσταντινούπολη κι από εκεί μέσω της πτήσης της γραμμής στην Αγία Πετρούπολη. Η Ευρωλίγκα είναι σε απευθείας επαφή τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον ΕΟΔΥ. Εφόσον οι «πράσινοι» ταξιδέψουν για την Αγία Πετρούπολη, τότε με την άφιξη στη Ρωσία θα υποβληθούν σε νέο τεστ, αλλά υπάρχει ανησυχία πως αν βρεθεί σε αυτές τις εξετάσεις θετικό κρούσμα, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα εκεί για δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x