NBA

Η τρομερή έκπληξη των Μπουλς στον ΛαΒίν για τη συμμετοχή του στο All Star Game (video)

Οι Σικάγο Μπουλς στέλνουν στο All Star Game έναν παίκτη για πρώτη φορά μετά τον 2016-17.

Σε φάση αναγέννησης βρίσκονται οι Σικάγο Μπουλς μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Αρτούρας Καρνισόβας και την τεχνική καθοδήγηση από τον Μπίλι Ντόνοβαν, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι «Ταύροι» είναι εντός θέσεων που οδηγούν στα play-off της Ανατολής και από το ότι ένας παίκτης τους θα εκπροσωπήσει την ομάδα στο All Star Game της Ατλάντα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον σεληνιασμένο εδώ και δύο χρόνια Ζακ ΛαΒίν, που αποτελεί τον πρώτο παίκτη των Μπουλς που θα βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων, μετά το 2017, όταν τότε ο Τζίμι Μπάτλερ είχε κερδίσει το χρίσμα.

Όπως ήταν φυσικό, οι Σικάγο Μπουλς φρόντισαν να ετοιμάσουν μια έκπληξη στον 25χρονο. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Αμερικανός ετοιμαζόταν να δώσει από το σπίτι του συνέντευξη μέσω του διαδικτύου σε εκπροσώπους του Τύπου (τουλάχιστον έτσι είχε ενημερωθεί) από τα παράθυρα «πετάχτηκαν» η οικογένειά του και πολλοί φίλοι, μεταξύ άλλων ο Τζαμάλ Κρόφορντ και ο νυν συμπαίκτης του, Ταντέους Γιανγκ.

Αν και συγκρατήθηκε, ο ΛαΒίν ήταν φανερά συγκινημένος και τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεισφορά που είχε ο καθένας για να φτάσει στο σημείο να γίνει παίκτης επιπέδου All Star.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x