Euroleague

Λάνγκφορντ: «Κρατάμε τη νίκη, δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε τι έγινε με την Μπασκόνια»

Χρόνος για χάσιμο δεν… υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κιθ Λάνγκφορντ, που μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (22/3, 21:45).

Μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στη συνάντηση με την Αρμάνι Μιλάνο (22/3, 21:45), με τον Κιθ Λάνγκφορντ να αναφέρεται σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν εκείνος και οι συμπαίκτες του τι έγινε στο χθεσινό αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» είναι πνευματικά έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα της NOVA:
- Για την πνευματική προετοιμασία του Παναθηναϊκού: «Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

- Για την προσωπική του απόδοση: «Από τη στιγμή που γύρισα η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μια λύση ακόμα στο σκοράρισμα, ένας έμπειρος παίκτης. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά».

- Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια: «Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στη Μακάμπι στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να "κλειδώσουμε" μια θέση στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x