Ευρώπη

Λάρκιν: «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο παρκέ»

Αισιόδοξος ότι σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Αναντολού Εφές, χωρίς ωστόσο να ορίσει ακριβή ημερομηνία επιστροφής, εμφανίστηκε ο Σέιν Λάρκιν.

Στα… πιτς θα παραμείνει ακόμη ο Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε στον Τύπο της Τουρκίας πως βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας, καθώς υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ωστόσο νιώθει πολύ καλά και πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψει στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

«Το γόνατό μου είναι μια χαρά. Ακόμη βρίσκομαι στην αποκατάσταση. Έκανα μία επέμβαση, εξαιτίας των προβλημάτων που με ταλαιπωρούσαν τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά, τώρα νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με 2-3 πριν. Ελπίζω να είμαι σύντομα στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε αρχικά στο «beIN Sports» ο Σέιν Λάρκιν.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας του τη νέα σεζόν: «Οι καρδιές μας πονούν ακόμη από την ήττα στη Βιτόρια πριν από δύο χρόνια. Επίσης είμαστε στεναχωρημένοι και για την περασμένη σεζόν, καθώς είχαμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και αυτό συνεχίζεται και φέτος. Αυτό θα τρομάζει τους ανταγωνιστές μας. Θα είμαστε ξανά στην πρώτη θέση».

Επίσης, ο Αμερικανός γκαρντ ερωτήθηκε για τις πολλές αλλαγές που έκανε η μεγάλη τους αντίπαλος, Φενέρμπαχτσε: «Τους έφυγε ένας από τους καλύτερους προπονητές και αρκετοί παίκτες, αλλά από την άλλη απέκτησαν αρκετούς καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Θα είναι και φέτος μία καλή ομάδα. Έχουν από τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης. Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος δεν τους έχει εκτιμήσει σωστά. Η αποχώρηση του Ομπράντοβιτς ήταν πολύ σημαντική, όπως και αυτή των Σλούκα, Γουίλιαμς, Ντατόμε και Κάλινιτς. Όμως, τους αναπλήρωσαν με αρκετά καλά ονόματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x