Euroleague

Λάσο: «Προσοχή στον Παναθηναϊκό γιατί είδαμε πόσο δύσκολα ήταν στο ΟΑΚΑ»

Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει δύσκολο έργο για τη Ρεάλ απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη.

Η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού και οι απουσίες των Παπαγιάννη και Παπαπέτρου δεν αποπροσανατολίζουν τον Πάμπλο Λάσο, που θεωρεί πως το αυριανό ματς στη Μαδρίτη (22:00) δεν θα είναι παίξε-γέλασε για τη Ρεάλ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έκανε δύσκολο το έργο μας στην Αθήνα. Έχουν παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Νέντοβιτς, ο οποίος δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Επίσης θα ήθελα να ξεχωρίσω και τους Μακ και Σαντ-Ρος στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, έχει ένα νέο προπονητή πλέον και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή. Θα πρέπει να μειώσουμε την παραγωγή τους στην επίθεση, γιατί είναι μια επιθετική ομάδα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει και η δική του ομάδα. «Αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προβλήματα σε αυτή τη φάση της περιόδου. Έχουμε παίκτες με θέματα, όπως οι Τέιλορ, Ταβάρες και Τόμπκινς, που έχουμε αρχίσει να επιβαρύνονται με πολλά λεπτά συμμετοχής. Η μόνη σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λαπροβίτολα. Ο Γιουλ μπορεί να προπονηθεί, ο Ρούντι μπήκε αλλά για ένα μέρος του προγράμματος και μετά εγκατέλειψε. Θα δούμε πώς θα είναι όλη η ομάδα και θα αποφασίσουμε τις τελευταίες ώρες πριν το ματς», πρόσθεσε ο Πάμπλο Λάσο που δεν υπολογίζει και στον τραυματία (ως το τέλος της σεζόν) Άντονι Ράντολφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x