NBA

ΛεΜπρον για Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος»

Ο «Βασιλιάς» απάντησε σε έντονο ύφος στις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πως οι αθλητές δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική.

Δεν άργησε η απάντηση του ΛεΜπρον Τζέιμς προς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά τις δηλώσεις του Σουηδού προς το πρόσωπο του ΛεΜπρον πως δεν πρέπει να μιλάει για πολιτικά θέματα και να κοιτά τη δουλειά του.

Ο 36χρονος superstar, μετά τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί του Πόρτλαντ (102-93) αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, απαντώντας σε έντονο ύφος, τονίζοντας παράλληλα πως όσο έχει μια δυνατή φωνή δεν θα πάψει να παλεύει για τα δικαιώματα της κοινωνίας και να περιοριστεί μόνο στα αθλητικά.

«Στο τέλος της ημέρας, δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος. Παλεύω για την κοινωνία, για τον ρατσισμό, για τις κοινωνικές διακρίσεις και τη συστηματική καταστολή της ψήφου. Για πράγματα που βλέπω πως συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Γνωρίζω πως συμβαίνουν ακόμα, επειδή έχω 300 παιδιά στην ακαδημία μου και ξέρω πως περνούν αυτά τα πράγματα και χρειάζονται μια φωνή», αναφέρθηκε αρχικά ο ΛεμΜπρον Τζέιμς τονίζοντας στη συνέχεια πως:

«Είμαι η φωνή τους λοιπόν. Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να ρίξω φως σε ότι συμβαίνει όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μείνω μόνο στον αθλητισμό, ξέρω πόσο δυνατή είναι η φωνή μου. Μπορείτε να ρωτήσετε την Ρένι Μοντγκόμερι αν απλώς θα σιωπήσω και θα ντριμπλάρω, βλέποντας μια Αφροαμερικανή να είναι μέλος μιας ομάδας που είναι μέλος της Ατλάντα Ντριμ».

Τέλος, όσον αφορά στον Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς του τα... έχωσε με το «γάντι» λέγοντας πως: «Είναι αστεία τα όσα είπε, επειδή θεωρώ πως ο ίδιος το 2018 δέχθηκε ρατσισμό στη Σουηδία αφού το επίθετό του ήταν διαφορετικό. Μιλάω μετά από αρκετή έρευνα, είμαι λοιπόν ο λάθος άνθρωπος για ασκήσω κριτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x