Στα δεκαεπτά χρόνια που αγωνίζεται στο ΝΒΑ ο Λεμπρόν Τζέιμς, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας. Ωστόσο, ποτέ δεν του αποδόθηκε η «ταμπέλα» του σουτέρ.

Οι δυο γιοι του, Μπρόνι και Μπράις, που ακολουθούν τα μπασκετικά βήματα του πατέρα τους, ίσως φροντίσουν να αποκαταστήσουν την τάξη, όπως φανέρωσε ο ίδιος ο Λεμπρόν.

Ο 15χρονος Μπρόνι, έχει προτάσεις από τα κορυφαία κολλέγια και στόχος του είναι να βρίσκεται στο draft του 2023. Ο αναλυτής του ESPN, Πολ Μπιανκάρντι, λέει γι΄ αυτόν: «Ελπίζω ότι ο Λεμπρόν δεν θα τρελαθεί με αυτό, αλλά νομίζω ότι το σουτ του Μπρόνι είναι λίγο καλύτερο».

Ο Λεμπρόν όχι μόνο δεν θύμωσε, αλλά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Μπιανκάρντι, αναφέροντας μάλιστα κι άλλον έναν καλύτερο σουτέρ από αυτόν, τον μικρό γιο του Μπράις Μάξιμο : «Δεν τρελαίνομαι ποτέ με τα αληθινά γεγονότα! Ο Μπρόνι έχει φλόγιστρο! Και παρεμπιπτόντως, είμαι πιθανώς ο τρίτος καλύτερος σουτέρ της οικογένειας. Ο Μπράις Μάξιμος είναι επίσης καυτός», είπε αναφερόμενος στον 12χρονο μικρό γιο του.

Το μήλο έπεσε κάτω απ΄ τη μηλιά, λοιπόν, για τον «βασιλιά», που τη φετινή σεζόν με τους Λέικερς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, με ρεκόρ 21-3.

Δείτε σε βίντεο τον 12χρονο Μπράις Μάξιμο:Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube