Ελλάδα

Λούντζης: «Ο Προμηθέας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί»

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στον αυριανό (17/5) τελικό του Προμηθέα με το Περιστέρι στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας πήρε σπουδαίο διπλό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» επί του Περιστερίου (79-90) την περασμένη Παρασκευή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά στον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους αύριο (17/5, 20:50) στην Πάτρα, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, ο Μιχάλης Λούντζης στάθηκε στην εικόνα και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο Game 2 της σειράς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Προμηθέας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λούντζης:

«Η σειρά αγώνων με το Περιστέρι είναι πολύ αμφίρροπη και αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έσπασαν την έδρα του αντιπάλου.

Αποδείξαμε στο Περιστέρι το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα must win παιχνίδι. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε, ξανακερδίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας σε αυτήν την σειρά αγώνων και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα «τελικό» για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρεκκλίνουμε από το πλάνο του προπονητή μας ώστε να τα καταφέρουμε στο τέλος.
Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά, μιας και έχουμε παίξει φέτος ήδη πέντε φορές (μαζί με το Super Cup) και στο τέλος την πρόκριση πιστεύω θα πάρει η ομάδα που θα δείξει την μεγαλύτερη θέληση και πάθος.

Ευελπιστώ πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος γιατί όπως έχω ξαναπεί, ο Προμηθέας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί και πάντα πρέπει να στοχεύουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x