NBA

Το απίστευτο σκηνικό Λεμπρόν-Μπάρκλεϊ για Μίτσελ-Γκομπέρ: «Ούτε στα video games δεν παίρνω Γιούτα»

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη διαδικασία του Draft για το All Star Game.

Για ακόμα μία σεζόν η διαδικασία του Draft του All Star Game εξελίχθηκε σε μία υπόθεση που προσφέρει απίστευτα στιγμιότυπα και ατάκες, με την τιμητική του να έχει από τη μία ο Λεμπρόν Τζέιμς και από την άλλη ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που δεν άφηνε να πέσει τίποτα κάτω.

Αντικείμενο για να λυγίσουν όλοι από τα γέλια ήταν οι Γιούτα Τζαζ. Συγκεκριμένα, καθώς ολοκληρωνόταν η διαδικασία, οι τελευταίοι παίκτες που δεν είχαν επιλεχθεί από τον «Βασιλιά» και τον Κέβιν Ντουράντ ήταν ο γκαρντ των «Μορμόνων», Ντόνοβαν Μίτσελ και ο σέντερ, Ρούντι Γκομπέρ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν οδηγήσει την ομάδα τους στο καλύτερο ρεκόρ του NBA με 27 νίκες και μόλις 9 ήττες.

Σε εκείνο το σημείο και πριν γίνει η επιλογή, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ που έχει τον ρόλο του τηλεσχολιαστή, είπε με αρκετή δόση χιούμορ προς τους δύο All Star: «Διαβάλλετε τη Γιούτα».

Αρχικά, το σχόλιο έμεινε αναπάντητο, ωστόσο αφού ολοκληρώθηκε η επιλογή, με τον Ντουράντ να επιλέγει τον Μίτσελ και τον Λεμπρόν να καταλήγει με τον Γκομπέρ, ο ηγέτης των Λέικερς είπε: «Δεν διαβάλλουμε τη Γιούτα, αλλά πρέπει να καταλάβετε κάτι. Όταν μεγαλώνουμε, ακόμα και στα video-games, ποτέ δεν επιλέγουμε τη Γιούτα. Ακόμα κι όταν έπαιζαν με τον Μαλόουν και τον Στόκτον, πότε δεν τους επιλέγαμε. Ποτέ!», ανέφερε ο Λεμπρόν, προφανώς έχοντας αρχίζει να λυγίζει από τα γέλια, για να ρίξει τη χαριστική βολή ο Μπάρκλεϊ, που του απάντησε.

«Ο Λεμπρόν είπε πριν από λίγο: “Πραγματικά χρειάζομαι μέγεθος στην ομάδα μου”. Έχει τον Γκομπέρ, που είναι… 2,28 και τελικά παίρνει τον Σαμπόνις που είναι… 1,88», φώναξε ο «Σερ Τσαρλς», κάνοντας τους πάντες να… δακρύσουν.

Δείτε το τρομερό σκηνικό:



Διαβάστε ακόμα:

Στην ομάδα του Λεμπρόν ο Γιάννης για το All Star Game

Αντετοκούνμπο για All star game: «Εγώ, ο Λούκα, ο Γιόκιτς, ο ΛεΜπρόν κι ο Κάρι; Τελείωσε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x