Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Το άμοιρο μπάσκετ δεν χρειάζεται άλλο κοπάνημα, βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού»

Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου για ποιό λόγο ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ένσταση για το διαιτητικό λάθος στον προημιτελικό με την ΑΕΚ.

Το διαιτητικό λάθος στα 33'' πριν τη λήξη του προημιτελικού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ βρέθηκε όπως είναι λογικό στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του ματς, με τον Άρη Λυκογιάννη να δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να κάνει ένσταση.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία αν είναι κανονικό το κόψιμο. Οι διαιτητές δεν πήγανε καν στο instant replay. Ο Κορομηλάς μου είπε ότι είναι σίγουρος και δεν χρειάζεται να το δει. Για ποιο λόγο υπάρχει τότε; Δεν θα κάνουμε ένσταση. Μολονότι η φάση είναι ξεκάθαρη. Το άμοιρο μπάσκετ δεν χρειάζεται άλλο κοπάνημα, βρισκόμαστε στον πάτο του βαρελιού και ακόμα βαράμε».

Σχετικά με τον αγώνα, δήλωσε: «Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στα ημιτελικά. Το ματς είχε δύο όψεις. Η πρώτη, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν με την ομάδα μας να χάνει νωρίς το μυαλό της. Ο λόγος ήταν αγωνιστικός, αφού η ΑΕΚ ήταν πιο σκληρή. Εκτελεστικά είμασταν κακοί, παίξαμε εγωιστικά, θελήσαμε να γίνουμε ήρωες. Γίναμε λάιτ, αλλά δεν είχαμε και ισάξια αντιμετώπιση από τους διαιτητές, τους δύο από τους τρεις. Στα αποδυτήρια είπαμε να μην είναι αυτή η τελευταία εικόνα μας. Συνδεθήκαμε με το καλάθι επειδή κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Η ΑΕΚ… κοιμήθηκε λόγω της διαφοράς».

Τέλος, σε ερώτηση για την πιθανότητα ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας τη νέα σεζόν, απάντησε: «Αν υπάρχουν πόροι για να το κάνουμε σωστά, προσωπική μου επιθυμία είναι να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x