Euroleague

Μακ: «Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στη φετινή Ευρωλίγκα»

Στην κακή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα στάθηκε ο Σέλβιν Μακ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Ο Σέλβιν Μακ τόνισε πως πλέον θα ασχοληθούν με τις εγχώριες υποχρεώσεις, θεωρεί πως οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στην Ευρωλίγκα, εξήρε Παπαγιάννη και Νέντοβιτς και πιστεύει πως δεν έδειξαν την απαιτούμενη σταθερότητα.

Αναλυτικά: «Αισθάνομαι ότι εγώ και η ομάδα μπορούσαμε περισσότερα. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και θα πάει τα Play offs. Μπορούσαμε σίγουρα να δείξουμε καλύτερα πράγματα και απόψε και γενικά στη σεζόν. Τώρα, πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τι έφταιξε στη φετινή Ευρωλίγκα: «Έπρεπε να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες, καθώς κάποιες φορές παίζαμε για 10’, 20’ ή 15’ και όχι στα 40’. Έτσι δεν κερδίζεις πρωταθλήματα. Να βελτιώσουμε τα τεχνικά μας στοιχεία και την άμυνά μας είναι η προτεραιότητα για το μέλλον».

Ποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά φέτος: «Ο Παπαγιάννης έκανε καλή, θα έλεγα σπουδαία δουλειά, μιας και σουτάρει πλέον ακόμη και για τρίποντο. Κάποια ματς ήταν εξαιρετικός ο Νέντοβιτς, κάποια εγώ. Αλλά, σημασία έχει όλοι να βοηθούν. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να δουλέψουμε».

Τι έφταιξε για τα «σκαμπανεβάσματα»: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Φυσικά και δεν μας αρέσουν τα "σκαμπανεβάσματα". Χρειάζεται έξτρα προσοχή και να προσεγγίζουμε τα ματς όπως πρέπει από την αρχή. Μας έλειψε η σταθερότητα, αλλά και οι απουσίες. Εγώ έχασα κάποια, δεν ήρθα από την αρχή και δεν είχα σταθερότητα. Ο Μάριο ήρθε αργότερα. Σε κάποια ματς ή προπονήσεις τον είχαμε, σε άλλα όχι. Πολλά έχουν να κάνουν και με τη χημεία της ομάδας. Θέλουμε, όμως, να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x