Euroleague

ΜακΚίσικ: «Επιτέλους θα κοιμηθώ καλά»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ υποστήριξε πως «δεν πήγαινε άλλο» και ο Ολυμπιακός έπρεπε όπως και δήποτε να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα μετά από επτά διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας 94-79 του Ερυθρού Αστέρα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ υποστήριξε πως επιτέλους θα... κοιμηθεί καλά μετά από αυτή τη νίκη.

«Νιώθουμε καλά, επιτέλους θα κοιμηθώ καλά. Έσπασε αυτό το αρνητικό σερί και νιώθουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά στα έξι παιχνίδια που απομένουν. Στα περισσότερα πράγματα στη ζωή συμβαίνει το "δεν πάει άλλο". Έτσι συνέβη και με εμάς για να πάρουμε μία νίκη. Βοήθησε ο ένας τον άλλον για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα», είπε αρχικά.

Για την πρώτη του ουσιαστικά χρονιά στη διοργάνωση: «Μερικές φορές μετά από τέτοιες νίκες στεναχωριέσαι γιατί σκέφτεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα έκανες σε άλλα παιχνίδια και τα έχασες. Για μένα είναι η πρώτη μου χρονιά στην Euroleague. Είμαι με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Σλούκα και μαθαίνω πράγματα που θα μου φανούν χρήσιμα στο μέλλον».

Για τον τρόπο που λειτουργεί στο παρκέ: «Είμαι ένας παίκτης που μπορώ και να σουτάρω και να κάνω ντράιβ. Με βοηθάει η συνύπαρξη μου με τον Σλούκα. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα από τον Σλούκα. Κάθε αγώνας και κάθε προπόνηση είναι στα συν μου και αποκτώ εμπειρία».

Διαβάστε ακόμα:

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x