Ελλάδα

Μάνατζερ Μόργκαν: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο μάνατζερ του Τζόρνταν Μόργκαν τις φήμες που θέλουν τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Τζόρνταν Μόργκαν και τον Παναθηναϊκό, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, Άντι Μπουντογιάννης.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη της Πινάρ Καρσίγιακα τόνισε πως ουδέποτε έδωσαν τα χέρια τους οι δύο πλευρές και πως ο πελάτης του εξετάζει την περίπτωση να παραμείνει στην τουρκική ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του έχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

«Η είδηση δεν είναι αληθινή. Δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία και δεν έχουμε δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για τον Τζόρνταν Μόργκαν. Έχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο με την Πινάρ Καρσίγιακα και σύντομα θα δούμε τι θα γίνει με αυτό. Ωστόσο, δεν είναι αλήθεια να λέμε ότι υπάρχει συμφωνία είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με άλλη ομάδα. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τέτοιες ειδήσεις που προέρχονται από κουτσομπολιά και δημοσιεύονται στον Τύπο ή στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Αμερικανού στην ιστοσελίδα «basketfaul.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x