Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Καταθέσαμε ψυχή και καρδιά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Περιστερίου στο ματς με τον Προμηθέα.

Το Περιστέρι έφτασε σε ένα εντυπωσιακό break επί του Προμηθέα, στον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από την Πάτρα με 83-66.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν την έκβαση του αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη του Περιστερίου από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι της, με την ομάδα να καταθέτει ψυχή και καρδιά στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:


«Συγχαρητήρια στους παίκτες, στην ομάδα και τους συνεργάτες μου γιατί δουλέψαμε όλοι μας άπειρες ώρες. H μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει από τότε που είμαι εδώ, καθώς ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και προσωπικότητα. Είχαμε πλάνο, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταθέσαμε την ψυχή και την καρδιά μας στο γήπεδο και είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι δεν έχουμε κάνει κάτι, είναι το πρώτο ημίχρονο. Ξέρουμε ότι ο Προμηθέας θα αντιδράσει σε 48 ώρες και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε πλάνο, αλλά ήταν η θέληση των παικτών και η ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε την τύχη να προετοιμαστούμε περσότερες μέρες από τον Προμηθέα και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχειό. Υπήρχε απογοήτευση καθώς προερχόταν από τον τελικό του Κυπέλλου. Για αυτό πιστεύω πως σε 48 ώρες θα είναι ένα διαφορετικό παιχνιδί».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x