Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Σε άλλα παιχνίδια θα είμαστε πολύ καλύτερα»

Στην αστοχία του Ηφαίστου του στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, παρά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Στην αμυντική λειτουργία του Ηφαίστου που περιόρισε τον Κολοσσό, αλλά και την αστοχία της ομάδας της Λήμνου σχολίασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Καταρχάς να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένεια Μούρτου που αυξήθηκε! Τα γεννητούρια στη Λήμνο πηγαίνουν πολύ καλά, είναι τα τρίτα σε ενάμισι χρόνο Εύχομαι και περισσότερα. Από κει και πέρα, αναφορικά με το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές, ο Κολοσσός έχει ταλέντο, πολύ καλό προπονητή και είναι δουλεμένη ομάδα. Έχουν περισσότερους από 80 πόντους μέσο όρο. Ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, αυτό φάνηκε, όπως τη θέλαμε κι εμείς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα καμία από τις δύο ομάδες να μη βρει ρυθμό στην επίθεση και τα ποσοστά μας να μην είναι καλά.

Είχαμε στόχο να περιορίσουμε την επίθεση του Κολοσσού, τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό αφού σημείωσαν 64 πόντους και ο λόγος που μας έδωσε τη νίκη. Στην επίθεση είχαμε καλές και κακές στιγμές. Ήμασταν αρκετά άστοχοι. Θεωρώ ότι θα έχουμε παιχνίδια που θα είμαστε έτσι αλλά και παιχνίδια που θα είμαστε πολύ καλύτερα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι καλές και ποιοτικές. Είναι διαφορετικό από πέρσι κι εύχομαι να πάνε όλα καλά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x