Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως είναι άσχημο το αποτέλεσμα, όμως έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως τους πίεσαν σε άμυνα και επίθεση. Θεωρεί πως τα πράγματα «γύρισαν» στην τρίτη περίοδο και στην τέταρτη έμειναν από δυνάμεις, δε ζήτησε αλλαγές στο ρόστερ, αφού δεν έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι παίκτες και στάθηκε στα προβλήματα με τα ban της FIBA.

Αναλυτικά: «Είναι άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, δεν μπορώ, όμως, να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που υπερέβαλαν εαυτούς. Οι απώλειες που έχουμε είναι μεγάλες με τους Μποχωρίδη και Μόρις εκτός. Έχει "αδειάσει" η περιφέρειά μας. Μας πιέζει ο αντίπαλος και μας δημιουργεί προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρούμε παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα, το κενό είναι αρκετά μεγάλο.

Θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, πιστεύω ότι εκεί έπαιξε ρόλο και η διαιτησία, έδωσε φάουλ με άλλα κριτήρια και οι βολές ήταν υπέρ του Ιωνικού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε δυνάμεις. Οι περισσότεροι παίκτες ζητούσαν αλλαγή. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του».

Για τι αλλαγές περιμένει να κάνει η ομάδα: «Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες που έχουμε. Πρέπει να τους υποστηρίζουμε για όσο διάστημα είναι στην ομάδα. Είναι απώλεια του Μόρις πολύ μεγάλη, για άλλες 15 μέρες θα είναι εκτός. Του Μποχωρίδη η απουσία είναι δύσκολη, δεν μπορείς να βρεις άλλον παίκτη».

Για το λόγο που δεν έχει βρει παίκτες η ομάδα μέχρι σήμερα για να προχωρήσει σε αλλαγές του ρόστερ: «Δεν είναι τόσο εύκολα τα θέματα, συζητούμε με την διοίκηση. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή, τον κατάλληλο παίκτη για να κάνεις την αλλαγή. Η ομάδα ξέρετε πως δημιουργήθηκε. Με πολλά προβλήματα όλο το καλοκαίρι. Παίκτες δεν έρχονταν για διάφορους λόγους, υπήρχαν τα ban, οι μάνατζερ δεν μας εμπιστεύτηκαν. Παίκτες που ήταν καλοί δεν ήρθαν…

Τελειώνοντας τα ban ίσως να μην ήταν η ομάδα έτσι όπως τη θέλαμε, αλλά τώρα βγήκαν δύο αθλητικοί παίκτες από την ομάδα. Το 30% του μπάτζετ είναι αυτοί οι δύο. Ο Μποχωρίδης είχε μέσους όρους 18π., 8ρ., 6 ασ. και κρατούσε και την άμυνα. Στη λειτουργία της ομάδας δύσκολα βρίσκεις τέτοιο παίκτη, πρέπει να κάνεις άλλους συνδυασμούς. Η ομάδα έχει ξοδέψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να καλύψει τα ban και δεν μπορεί να έχει την ευχέρεια για αλλαγές, εκτός κι αν είναι της ίδιας οικονομικής βάσης».

TAGS: Άρης