Ευρώπη

Με Σχίζα ο Ηρακλής κόντρα στην Κόρμεντ

Προπόνηση στην Ολλανδία πραγματοποίησε τη Δευτέρα οι Ηρακλής, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Κόρμεντ για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Europe Cup.

Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στη «Μaasport Sports and Events Arena», ενόψει του ματς με την Κόρμεντ την Τρίτη το μεσημέρι για τα προκριματικά του Europe Cup της FIBA, με τον Στέργιο Καλύβα να έχει στη διάθεσή του και τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος προφυλάχθηκε μετά τον έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση, όμως η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ουγγρική ομάδα.

Για την αναμέτρηση με την Κόρμεντ μίλησε ο τεχνικός του «Γηραιού». «Η επιστροφή της ομάδας μας στα ευρωπαϊκά ματς γίνεται απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του 0υγγρικού πρωταθλήματος, και είναι μια σημαντική στιγμή για τον Ηρακλή, στην οποία θέλουμε να σταθούμε επάξια. Η διεξαγωγή αυτού του τουρνουά με αυτήν την μορφή, δηλαδή τρεις αγώνες σε τέσσερις ημέρες είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, το οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Θα είναι μια δοκιμή για το επίπεδο ετοιμότητας όλης της ομάδας μας. Η Κόρμεντ είναι μια ομάδα δουλεμένη, η οποία τρέχει καλά το γήπεδο και σκοράρει σε κάθε παιχνίδι πάνω από 80 πόντους. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι, κυρίως στους δύο χειριστές τους, Άιρλαντ και Τέιμς, και να σταματήσουμε τη δραστηριότητά τους, κυρίως κοντά στο καλάθι μας με τον Τέιλορ. Στην επίθεσή μας θέλουμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x